top of page

Vom Asculta!

Tacerea a luat sfarsit! Teama de a fi singur s-a incheiat! Noi vom asculta opiniile dumneavoastra!

 

Intr-o tara in care abuzul impotriva animalelor este un lucru obisnuit si oricine il reclama este respins sau ignorat...

Într-o țară în care legile de protecție a animalelor sunt luate în derâdere și ignorate...

Într-o lume în care abuzul impotriva animalelor s-a dovedit a fi predilect si aceleasi persoane pot abuza de oameni și bunuri...

 

Noi intelegem temerile tale și te vom asculta! 

 

Noile legi invita la masacru. În adăposturi. Pe străzi. În comunități... în fata ochilor copiilor! Cazurile de abuz si masacrele nesoluționate, în fața copiilor identifică, o societate iesita de sub control... Abuzul impotriva animalelor era deja endemic în România, dar decretul guvernului de a "eradica" animalele fara stapan a incurajat indivizi, persoane fizice, si a condus la o creștere a numarului abuzurilor. Adăposturile prind și ucid cainii sub protectia legii.

 

Legea 155/2001 modificata prin 258/2013 - Legea Masacrului in Romania - sunt ignorate cu o singura exceptie: dreptul de a ucide dupa 14 zile. Legea 9/2008, cunoscuta si ca 'Legea Marinescu', care trateaza drepturile animalelor cu stapan si pedepsele pentru cei care abuzeaza animale este de asemenea ignorata si intampinata cu rezistenta de catre organismele care ar trebuie sa o puna in aplicare. Normele Metodologice de implementare a legii sunt de asemenea ignorate cu exceptia dreptului de a ucide.

 

In prezent TOATE articolele din toate legile de protectie a animalelor sunt ignorate cu exceptia dreptului de a ucide dupa 14 zile in adapost. TOATE celelalte elemente sunt omise cu buna stiinta!

 

Statutul animalelor fara stapan a fost redus si sunt considerate paraziti. Fiinte constiente... creaturi care in orice alta societate ar fi tratate ca membi ai familiei. Cat a scazut consideratia pentru creaturile dependente de om, pentru gandurile si sentimentele oamenilor?

 

Dar in Romania sunt si cei carora le pasa, le pasa de animale. Ei se tem pentru o țară în care legile sunt ignorate și autoritățile sunt corupte. Ei vor schimbarea! Ei trăiesc într-o societate polarizată, dar știind că vocile lor nu au fost niciodată ascultate... de poliție... de politicieni... de nimeni.

 

NOI II VOM ASCULTA!

 

Oricine dorește să raporteze abuzuri impotriva animalelor și pot oferi dovezi puternice și un martor dispus să depună mărturie, rețeaua noastră de avocați va va asculta, și în cazul în care se consideră că avem un caz solid, vom susține posibilitatea de a urmăririi penale.

 

Am înțeles indiferența anterioară a poliției în abordarea rapoartelor despre abuzuri. Aceasta se va schimba! Toate cazurile în care procesul de drept este inhibat de către autorități vor fi subiecte de rapoarte care vor fi reflectate la UE (Uniunea Europeană) și la OIE (Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor) și folosite pentru a sublinia faptul ca in România gradul de conformitate cu directivele și acordurile internaționale ratificate ESTE ZERO iar lumii exterioare i se prezinta legi in vigoare prost aplicate si frumos cosmetizate. Legile din România sunt acceptate de către autorități ca fiind conforme cu diverse acorduri internaționale și directivele pe care România le-a ratificat. Încălcarea flagrantă a acestor acorduri prin zero actiuni in conformitate cu legile NU este considerat în concordanță cu astfel de acorduri.

 

Rapoartele Helpline va evidență această deficiență. Deci, orice raport catre orice forță de poliție beneficiaza acum de lumina reflectoarelor internaționale. Poliția va fi informata despre acest aspect.

 

Dar avem nevoie de tine! Avem nevoie de vocea ta! Trebuie să aflam de astfel de abuzuri! Promisiunea noastra este ca VOM ASCULTA!

For English, please click here!

bottom of page